Leak Proof Plastic Tea Bags Packaging Aluminum K Pouch Coffee Bag With Valve

Basic Information
Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rainbow
Certification: ISO 9001:2008
Model Number: 01
Minimum Order Quantity: 30,000 pcs for printing bags, 20,000 pcs for plain ones
Price: Depends on material, size, quantity and printing colors
Packaging Details: Outer carton box, inner poly packing
Delivery Time: Within 15 days after confirm the deposit
Payment Terms: T/T , Western Union, Alipay, Paypal
Supply Ability: 300,000 pcs per week
Contact Now

Details:

 

Type stand up pouch, flat bottom pouch, side gusseted pouch, eight-side -sealing pouch. Three-side- sealing pouch and roll stocks Etc
Material PET/PE, NY/PE, PET/VMPET/PE, BOPP/VMCPP, PET/AL/PE, PET/NY/AL/PE Etc
Size Range 50×50 mm to 500mm×650 mm
Thickness Range 40mic to 400 mic
Printing Rotogravure printing up to 10 colors using food-grade inks which comply with Japan, EU and US requirements
Material structure 2-layers laminated materials:
BOPP/CPP, BOPP/MCPP, BOPP/LDPE, BOPP/MBOPP, BOPP/pearl film
PET/CPP, PET/MCPP, PET/LDPE, PET/MBOPP, NY/LDPE
3-layers laminated materials:
BOPP/MPET/LDPE, BOPP/AL/LDPE
PET/MPET/LDPE, PET/AL/LDPE, PET/NY/LDPE
Matte BOPP/Kraft paper/LDPE
4-layers laminated materials:
PET/AL/NY/LDPE, matte BOPP/Kraft paper/MPET/LDPE…
Feature 1. Safety Food Grade Material & Ink, Eco-friendly packaging;
2. High temperature, freezer & pressure resistance;
3. Leak proof and moisture proof;
4. reclose and easy to open;
5.China Customizable Bags Manufacture;
Certificate FDA,SGS
Note All bags are customized. Exact price based on the bag specifications, please kindly inform us bag size, material, thickness, printing colors, quantity or other requirements you need.
Payment L/C at sight, TT, Western Union,Paypal
MOQ : 30000
Place of Origin: Shenzhen
Free Sample: Available
Feature: Recylable and Eco-friendly
Usage : Gift/Food
Surface Handing : Offset Printing& Screen Printing&Gravure printing
Bag Type: Stand Up Pouch
Custom Order: Accept
Logo: Accept Customized Logo
Thickness 30mic- 400mic

 


 

 

Bag Type:

Leak Proof Plastic Tea Bags Packaging Aluminum K Pouch Coffee Bag With Valve

Production Process

Leak Proof Plastic Tea Bags Packaging Aluminum K Pouch Coffee Bag With Valve

Shipment

 

Leak Proof Plastic Tea Bags Packaging Aluminum K Pouch Coffee Bag With Valve

Leak Proof Plastic Tea Bags Packaging Aluminum K Pouch Coffee Bag With Valve

RFQ: 

Q1:Are you the manufacturer or trading company?

Answer: We are manufacturer and we can export directly.

Q2:Where is your factory?

Answer: Our factory located in Shenzhen, Welcome to visit our factory.

Q3: Can I get some samples?

Answer: Sure,samples will be offered to you for quality check is our honor. The samples are free,but you should afford freight cost

Q4:Which type bags do you produce?

Answer: Bags can be produceded based on your requirement.

1. Product size : Width * Lenght * thickness

2. Please advice material,

3. Design color: how many colors for the printing ?

4 Style, relevant pictures or marks and others.

Q5:How does your factory do quality control?

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Each batch of goods are examined before shipping

Q6:How is the packing and shipping?

Answer:Color box,carton and pallet package as your needs.Generally 1x20’GP can load 5-12tons and 1x40’HQ can load about 10-22tons.Loading capacity depends on the your package.

Q7:How long are your lead time?

Answer:1x40HQ need 25-35days,and 1x20GP need 10-15days.However,as factory advantage,we have the ability to offer you a short lead time.

Q8: Where are your main markets?

Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East, Oceania and Asian areas.

Q9: What is your payment term ?

Answer : We accept TT ,L/C,and for special small amount we could accept western Union or paypal

 

 

Well received your inquiry

Contact Details
Suki

WhatsApp : +18688718622